SOS Kayamandi organiseert benefietvoorstelling met Hans Kazan en Bram Boender

Op vrijdagavond 5 juli organiseert Stichting SOS-Kayamandi een benefietvoorstelling. Hans Kazan en Bram Boender zullen samen een fantastische avond neer gaan zetten. Bram Boender, finalist in Idols ( 2017) en winnaar van House of Talents ( december 2018) komt uit Dieren. Hij zal zich deze avond muzikaal laten horen. Hans Kazan is een verrassende aanvulling deze avond, hij zal als professional de avond presenteren en entertainen. Kortom een gevarieerde avond, waar je bij moet zijn!

Vrijdag 5 juli om 19.30 uur in theater Theothorne te Dieren
Kaartverkoop vanaf 18.45 uur aan de zaal

De opbrengst van de avond komt ten goede aan Stichting SOS-Kayamandi, en daarmee aan de projecten die zij ondersteunt in de townships in Zuid Afrika. Deze Stichting zet zich al 15 jaar in voor de kinderen uit de townships Kayamandi en Cloetesvilles nabij Stellenbosch. Er worden 3 weeshuizen ondersteund en daarnaast is er het het broodproject waarbij
meer dan 1200 schoolkinderen in de townships elke dag twee boterhammen met pindakaas krijgen.

Bea Lanting, voorzitter van de stichting is blij dat artiesten als Hans Kazan en Bram Boender een steentje bijdragen. “We hopen met dit concert ook een jongere generatie te bereiken. Het gaat om de kinderen en jongeren in Zuid Afrika, hoe mooi is het om door dit concert een bijdrage te kunnen geven”.